Alexandru Postole: O vară la Grand Canyon (Alexandru Postole)

Experiența în America prin programul Work&Travel în vara 2013 mi-a dat șansa să cunosc oameni foarte interesanți, să trăiesc în cultura de peste Atlantic, dar și oportunitatea imensă de a vedea locuri unice, tipic americane. Am reușit să-mi întrec așteptările stabilite inițial în țară, alături de persoanele cunoscute pe drum, dar și la Grand Canyon-unde am lucrat pe parcursul verii.

Alături de noii prieteni de pe toate continentele, am reușit să ne organizăm și am profitat de toți banii munciți și de fiecare moment pe teritoriul American. Am văzut orașe precum Miami, Phoenix, Flagstaff, Las Vegas și altele, orașe ce m-au impresionat enorm și recomand a fi vizitate cel puțin o dată în viață.
Mi-am creat ocazia să fac chiar tot ce se putea face în Parcul Național Grand Canyon: drumeții în canion, drafting, plimbări în lungul canionului cu mașina, ciclism, călărit pe catâri. Toți localnicii din parcul național m-au încurajat încă din prima săptămână să mă simt exact ca și ei…localnic…așa m-am simțit toată vara!

Grand Canyon nu a încetat să mă fascineze nicio clipă, zi sau noapte. Rămâne un loc pe care îl simt încă nedescoperit și nou în fiecare moment. Cu aceeași impresie trăiesc și persoanele care lucrează de zeci de ani acolo.
Îi încurajez pe toți cei care vor să vadă America, să înceapă cu acest parc unic. Personal,am plecat cu gândul să fiu mai aproape de natură și am reușit. Mi-am regăsit într-un fel natura întorcandu-mă la ea.
E incredibil sentimentul pe care îl transmite canionul!
Mulți întrebau: How do you feel?
Am răspuns: Grand!!!

Recomand experiența prin programul Work&Travel tuturor pentru orizonturile de peste ocean și pentru a întâlni persoane care le pot schimba viața în scurta perioada de o vară petrecută împreună.
Mă bucur că am reușit să mă reîntâlnesc cu o parte din cei cu care am lucrat în spirit American.

Da share acestui articol

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp