Viza de turist SUA

Viza de turist SUA face parte din categoria vizelor de tipul B1/B2 fiind destinată în general persoanelor care călătoresc în Statele Unite temporar în scop de afaceri (B1) sau în scop personal (B2).

PREZENTARE

Informații generale depsre viza de turist

Viza de turist SUA face parte din categoria vizelor de tipul B1/B2 fiind destinată în general persoanelor care călătoresc în Statele Unite temporar în scop de afaceri (B1) sau în scop personal (B2). În general, vizele din categoria B1 sunt destinate persoanelor care călătoresc pentru întâlniri cu parteneri de afaceri, pentru a participa la convenţii/conferinţe ştiinţifice, profesionale sau de afaceri, pentru a rezolva probleme legate de proprietăţi sau pentru a negocia contracte. Vizele din categoria B-2 sunt destinate călătoriilor care au un caracter recreativ, inclusiv turism, vizitarea prietenilor sau rudelor, tratament medical sau activităţi cu caracter fratern, social sau de servicii. Deseori, vizele din categoriile B1 şi B2 sunt combinate şi eliberate ca o singură viză: categoria B1/B2.

Servicii de consultanță
299 lei
Vă oferim o reducere de 99 lei, dacă biletul de avion se achiziționează de la Student Travel.
ACTE NECESARE

Ce acte îmi trebuie pentru a aplica pentru viza de turist?

Pașaport simplu, electronic, valabil pe o perioadă de 5 ani sau 10 ani și care este valid cel puțin până la întoarcerea ta în țară;

Fotografie tip viză în format fizic și electronic:

  • Dimensiunea fotografiei este de 5 x 5 cm, iar dimensiunea feţei trebuie să fie cuprinsă ȋntre 2,5 şi 3,5 cm de la bărbie până la vârful capului;
  • Fotografia nu trebuie să fie maiveche de 6 luni;
  • Privirea trebuie să fie îndreptată direct către cameră și fața vizibilă în totalitate, fara breton, ochelari, cercei sau alte accesorii. 

Itinerariul călătoriei împreună cu dovada rezervării biletului de avion și al cazării;

Dovezi ale proprietăților sau afacerilor deținute dacă este cazul;

Echipa Student Travel va completa dosarul tău cu următoarele documente:

Contactează-ne pentru a solicita servicii de consultanță