Bilete de avion

Am negociat preţuri speciale cu diferite companii pentru a vă oferi bilete ieftine şi flexibile atât pentru programul Work and Travel USA cât și oriunde în lume! La noi găsești cel mai bun bilet pentru aventura ta! Aceste bilete te vor ajuta să economisești mai mult.

PREZENTARE

Mergi la vară in State cu programul Work and Travel? Ai nevoie de un bilet ieftin şi foarte flexibil?

La noi găsești cel mai bun bilet pentru aventura ta! Aceste bilete te vor ajuta să economisești mai mult și îți vor da libertatea de a porni în aventura ta! Condiţii speciale bilete de avion pentru studenţi:

* schimbare gratuită în funcţie de compania aleasă şi atâta timp cât se găseşte loc pe noua dată de călătorie la acelaşi tarif ca pe biletul iniţial, altfel se achită diferenţa de clasă tarifară.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Comercializarea biletelor de transport aerian

Informațiile pe care pasagerii care achiziționează bilete de avion trebuie să le solicite la o agenție vânzătoare, pentru a fi complet informați, sunt următoarele:

Natura zborului: Regular / charter / low fare ( rezervare făcută în altă parte decât în CRS)
Tip bilet emis: electronic
Compania aeriană care operează ruta solicitată

Orele de operare, decolare , aterizare, escală
Itinerariul de zbor
Timpul minim necesar de prezentare la ghișeul de îmbarcare

Modalitatea de plată: cash, card, factură;
Costul biletului
Moneda de emitere a biletului : RON / EURO

Cantitatea de bagaje pe care pasagerul are dreptul să o transporte gratuit, atât ca bagaj de mană cât și ca bagaj de cală
Information in case of ticket loss 

După informarea completă în legătură cu informațiile de mai sus, pasagerul poate solicita emiterea biletului în cunoștință de cauză, agentul emitent fiind degrevat de orice responsabilitate, cu excepția celor legale. Totodată responsabilitatea privind efectuarea călătoriei, din momentul emiterii biletului, revine companiei aeriene.

Recomandăm pasagerului verificarea condițiilor de transport aerian cu 24 de ore înainte de călătorie. Informarea poate fi realizată eficient dacă pasagerul contactează telefonic aeroportul.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre biletele de avion