Cine suntem?

În România, Student Travel Romania (STR) este compania specializată în turism pentru studenţi şi tineri, având biroul central în Cluj-Napoca, Transilvania.

Suntem prezenţi pe piaţa românească din mai 1999 (managementul firmei având o experienţă de peste 20 de ani în domeniul programelor de genul Work and Travel). Prin birourile noastre din Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Târgu-Mureş, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timişoara, precum şi prin agenţiile de turism şi asociaţiile studenţeşti colaboratoare, Student Travel România a devenit cea mai importantă agenţie de turism de acest gen din România.

Serviciile noastre sunt special destinate tinerilor care doresc să călătorească pentru studii sau pentru vacanţă pur şi simplu. Este vorba despre programe de lucru şi de studiu în străinătate, emiterea cardurilor internaţionale, tarife speciale la biletele de avion, precum şi la biletele de tren şi de autocar pentru transport internaţional, cazare şi alte pachete turistice în întreaga lume, asigurări medicale de călătorie în străinătate.

Misiunea noastră este să oferim o formulă inovativă, revitalizantă de călătorie la preţuri foarte competitive pentru clienţii noştri cu discernământ şi cu buget limitat.

Deşi piaţa noastră acoperă studenţi, tineri şi turişti independenţi care cutreieră lumea, totuşi toţi cei tineri în inimă vor fi atraşi şi fermecaţi de iniţiativele companiei.

Călătorind prin lume poţi cunoaşte oameni noi, culturi noi, poţi învăţa diverse limbi străine, poţi experimenta diferenţele şi asemănările între modalităţile de gândire, care te vor ajuta să-l înţelegi şi să-l accepţi pe celălalt – totodată vei aprecia mai mult propriile moşteniri culturale, tradiţiile, pe tine însuţi.

Misiunea noastra

Intră în birourile noastre și cunoaşte-ne!

Student Travel România este o agenţie de turism specializată în călătoriile studenţilor şi tinerilor. Nu contează dacă vrei să studiezi, să lucrezi sau să călătoreşti în străinătate din plăcere, noi putem să-ţi oferim foarte multe posibilităţi din care poţi să alegi opţiunea cea mai bună pentru tine.

Student Travel România este reprezentantul agenţiei internaţionale de turism STA Travel şi lucrează în colaborare cu organizaţii internaţionale non-guvernamentale. Experienţa lor şi angajamentul nostru vă oferă cea mai bună garanţie a succesului călătoriei voastre.

Orice întrebare ai avea în legătură cu călătoria ta, nu ezita să ne contactezi la unul dintre birourile noastre.

Student Travel România oferă cazare în mai mult de 1500 de hoteluri şi pensiuni din întreaga lume, prin reţeaua sa internaţională de rezervări.

Pentru a-ţi minimaliza grijile, Student Travel România îţi oferă o asigurare cu prime preferenţiale, în termeni foarte buni, împotriva riscurilor ce pot apărea în timpul călătoriilor, cum ar fi furtul documentelor sau al banilor sau probleme de sănătate.

Student Travel România emite carduri de călătorie valabile în toată lumea, care îţi demonstrează statutul tău de student, tânăr sub 26 de ani, sau profesor, şi îţi dau dreptul la costuri speciale de călătorie şi reduceri din costul diferitelor produse sau servicii. Student Travel România poate, de asemenea, să-ţi dea bilete preferenţiale, ajutându-te astfel să-ţi economiseşti nu numai banii, dar şi timpul, efortul şi nervii. De ce este acest bilet unic? Tocmai faptul că este valabil un an, deţinătorii pot să-şi reprogrameze datele de călătorie şi itinerariile la discreţia lor.