Szasz Levente- Vara cu W&T USA e cel mai bun lucru, care mi s-a intamplat vreodata

Vara cu W&T USA e cel mai bun lucru, care mi s-a intamplat vreodata!

Am facut rost de multi multi prieteni noi, foarte multe experiente de neuitat, si nu in ultimul rand de bani frumosi.

Pentru mine, cel mai important lucru pe care l-am trait in State, a fost lifestyleul de acolo. oamenii, comportamentul lor, masinile, si in ansamblu felul in care se rezolva acolo lucrurile. cele mai multe experiente le-am trait lucrand, alaturi de colegii mei de munca americani. m-am facut prieten bun cu angajatorii mei, ne-am distrat dupa munca cu colegii, practic am profitat la maxim de faptul ca viata sociala s-a redus la cercul de lucru.

DCIM100GOPRO
Cum sunt eu un petrolhead, m-am bucurat enorm de mult ca am avut sansa sa conduc de numeroase ori masini fabricate in State, cu motoare V8, atat pe drumuri pavate, cat si pe plaja de nisip.

M-am bucurat de fiecare data, cand am reusit sa invat un american cate ceva despre cultura mea, si obiceiurile poporului meu, sa stau la glume cu ei, sa invat glume proaste, pe scurt sa fac cultural exchange cu ei.

De calatorit am calatorit, am vazut lume acolo. am vazut monumente, am vazut cladiri monumentale, am vazut cum se construieste un skyscraper, am discutat cu oamenii strazii. M-am facut prieteni adevarati cu oameni cu mult peste varsta mea, din o clasa sociala total diferita de a mea. am mancat fast food zilnic, am baut bere ieftina, si am fost invitat la o nunta americana. am vazut multe, si am aratat multe.

Cel mai bun mod de a descrie in ansamblu vara, este “veni, vidi, vici”.

szasz-levente-poza-3

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​