Spătariu Alexandra- Mulți visează să ajungă în SUA, să vadă locuri noi, să cunoască o nouăc cultură, să lege noi prietenii

Bună Echipa Student Travel,

Numele meu este Spatariu Alexandra și vara aceasta am fost plecată în Chatham, Massachusets, pe Coasta de Est.

Se știe foarte bine că mulți visează să ajungă în SUA, să vadă locuri noi, să cunoască o nouă cultură, să lege noi prietenii. Pentru mine și vara 2015 și 2016 au fost ambele superbe!

Piligram Monument Provincetown
Piligram Monument Provincetown

Vara 2015 a fost frumoasă însă cea din 2016 a fost și mai frumoasă deoarece am avut-o și pe sora mea cu mine și pe prietena mea cea mai bună! Împreună ne-am distrat foarte tare! Am mers la diverse petreceri acolo în Cape Cod, ne-am bucurat de soare din plin fiind cazate la 5 minute distanță de Ocean. Hotelul la care am lucrat era la metri depărtare de ocean! M-am bucurat în fiecare zi de o priveliște minunată!

Am cunoscut o mulțime de oameni, mi-am făcut noi prieteni, am învățat cuvinte din alte țări. Am văzut New York-ul, Boton, Provincetown. Sunt niște orașe superbe! Iubesc Boston-ul, este atât de frumos! Îmi doresc să mă întorc în vara anului 2017 în același loc pentru că am avut parte de vară atât de frumoasă încât îmi doresc să o repet… 2016 s-a terminat prea repede!

Vă mulțumesc Student Travel pentru că ați contribuit la plecarea mea în SUA și abia aștept să colaborăm din nou!

Spătariu Alexandra – Chatham, Cape Cod

New York City Turnurile Gemene
New York City Turnurile Gemene
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​