Șase veri petrecute în SUA

Salut! Numele meu este Duduman Eduard si am mers in America prin programul Work and Travel de 6 ori, da stiu, un numar impresionant, nici eu nu te-asi fii crezut in primul meu an de facultate, cand am plecat prima data, daca mi-ai fii spus ca voi merge de atatea ori, totusi here we are…

  • Chippewa Hotel home of Pink Pony Restaurant- Mackinac Island – MI (primele 4 sezoane, am inceput ca busser, foodrunner, barback si am terminat ca server)
  • Jackson Lake Lodge – Jackson Lake Lodge Moran – WY  (sezonul 5)
  • Riva Grill Restaurant – South Lake Tahoe, CA (sezonul 6)
  • Lucky Beaver Bar & Burger – Nevada  (sezonul 6)

Cel mai probabil te intrebi ce anume m-a facut sa ma intorc vara de vara, well raspunsul nu e deloc simplu, dar sa-i dam drumul. In primii 2 ani a fost dorinta de aventura, bani si calatorie; insa dupa 2-3 veri incredibile, am inceput sa apreciez mai mult adevaratele valori peste care am dat in SUA. Prin intermediul situatiilor si oamenilor cu care am fost nevoit sa interactionez am ajuns sa ma cunosc mai bine pe mine insumi, dorintele mele, aspiratiile mele si slabiciunile mele. Am avut ocazia sa intalnesc persoane incredibil de interesante, frumoase si pline de viata de la care am fost destul de intelept sa invat cate ceva si consider ca am legat niste prietenii unice.

Chiar daca mai mereu am fost mai concentrat pe munca, intotdeauna s-a gasit timp si pentru relaxare, voie buna si petreceri. Majoritatea joburilor fiind in domeniul turistic, mereu se gasesc persoane dornice sa se distreze.

In toata aceasta perioada am reusit sa lucrez cu 4 angajatori diferiti in 4 state diferite, tocmai de asta pot sa spun ca fiecare an, fiecare loc, fiecare angajator este unic, tocmai aici, cred eu ca este si “magia” acestui program, ai posibilitatea sa intalnesti o varietate uriasa de situatii si oameni incat este foarte putin probabil sa te intorci din State acelasi om!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​