Daniela Sabau-Toderean- De ce să mergi cu Work and Travel în America? Pentru că vei regreta dacă nu o faci

Pentru mine, cele patru luni petrecute acolo au însemnat foarte mult. În primul rând, am învățat ce înseamnă să fii independent și cum să îți depășești propriile limite. Am muncit, am obosit, dar am câștigat. Am câștigat cea mai frumoasă experiență din viata mea de până acum.

De fiecare dată când mă gândesc, îmi aduc aminte cât de frumos putea fi. Era un vis de-al meu din copilărie, care a devenit realitate. Cine și-ar fi închipuit că voi ajunge în Washington la Casa Albă sau la Cascada Niagara care este o minunăție a naturii? Am reușit să văd viața așa cum e ea în filme. Să te plimbi pe străzile New York-ului este un sentiment de nedescris! Nu credeam vreodată că voi vizita atât de mult într-o vară: Washington, Niagara, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, Hollywood, Grand Canyon, New York…

Mai mult decât atât, am cunoscut extrem de multe persoane, mi-am făcut prieteni, m-am distrat și am rămas cu cele mai frumoase amintiri. O dată ajunsă acolo, viața mea s-a schimbat complet, am fost mai fericită, mai plină de viață!

Du-te! Du-te trăiește cea mai frumoasă experiență din viața ta! Vei ajunge să te uiți la filme și să spui: „Și eu am fost acolo!”

Ar fi multe de spus, dar cel mai bine e să mergi să experimentezi singur și să profiți de această ocazie care e cu adevărat unică. America pentru unii este un vis, pentru mine este realitate. Trăiește experiența și tu!

Vă mulțumesc.

Daniela Sabau-Toderean

sabau-daniela-brooklynbridge

Brooklyn Bridge

sabau-daniela-centralpark

Central Park

sabau-daniela-goldengatebridge

Golden Gate Bridge

sabau-daniela-hooverdambridge

Hooverdam Bridge

sabau-daniela-las-vegas

Las Vegas

sabau-daniela-lasvegas2

Las Vegas

sabau-daniela-niagara

Niagara Falls

sabau-daniela-santamonicabeach

Santa Monica Beach