Răzvan Deiceanu: În cele din urmă, ajungând pe teritoriu american..

Pentru început, totul a fost doar un gând, din dorința de a face ceva deosebit în acești ani de facultate. Apoi răspunsul a venit…ce putea fi mai tare decât o experientă pe tărâm american?

Ajuns în US după multe ore de zbor, cu două escale lungi, aventura mea de abia începea. Fiind lifeguard într-un parc de distracții – Cedar Point, Sandusky, Ohio –  vara mea a fost foarte palpitantă cu multe posibilități de distracție de neuitat și adrenalină la maximum.

salvamar-work-and-travel

Lucrând la Cedar Point Amusement Park, după cum era de așteptat am întalnit o mulțime de oameni, de prieteni aș putea spune, de la americani ai locului pană la tineri din toate colțurile lumii precum: Spania, Ucraina, Rusia, Indonezia, Nigeria, Iordania, Tucia, Columbia, Ecuador și nu numai – O mare familie …

Așa că, după un timp încărcat cu tot felul de momente dintre cele mai diverse – de la orele lungi de scanat apa, la zilele libere petrecute cu prietenii distrându-ne și testând toate nebuniile puse la dispoziție de parc până la serile care se prelungeau până spre mijlocul dimineții stând la biliard sau jucând ping pong –  îmi încep călătoriile pornind spre Niagara Falls, la început… work-and-travel

…apoi Harley-Davidson Sandusky…

harley-davidson-sandusky-work-and-travel

Și Detroit… Iar spre final în cele din urmă în Washington, New York și Chicago unde am simțit cel mai mult ,,visul american,, al multora dintre noi.

Aici, începând să vizitez multitudinea de atracții turistice, printre care Skydeck 360 Chicago Observation Deck, Millennium Park, Central Park NY, Empire State Building, The National September 11 Memorial & Museum, The Statue of Liberty  și câteva muzee remarcabile precum și nelipsitele peripeții de care am avut parte, începand cu plimbatul cu poliția la miezul nopții la a ne rătăci prin oraș în mijlocul unei furtuni până la a fi cât pe ce să pierdem autobuzul spre următoarea destinație… Toate acestea m-au făcut să mă atașez pentru totdeauna de USA!

work-and-travel-new-york2

work-and-travel-new-york

work-and-travel-dc

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​