Radu Bogdan- Work & Travel a fost unul din pașii necesari pentru atingerea unei perspective de ansamblu asupra lumii

Participarea la programul Work & Travel a fost unul din pașii necesari pentru atingerea unei perspective de ansamblu asupra lumii.

Cunostințele dobândite , prieteniile închegate cât și experiențele de neuitat sunt doar câteva dintre bunurile care m-au ajutat să cresc participând la acest program.

Vorbind de experiență , fiind pe cont propriu am învățat să îmi administrez resursele materiale la Buck’s T4 Lodge & Dining din Big Sky, Montana dar și să mă simt bine făcând acest lucru  în compania unor oameni plăcuți. Excursiile în cadrul statului nu au lipsit fie că au fost pe pământ ori apă. Am profitat de așezarea locului și am vizitat cele mai populare puncte turistice ale zonei, acestea fiind :

– Lone Peak din Big Sky la o altitudine de 1325 de metri.  Drumeția a fost solicitantă deoarece am urmat traseul cel mai dificil “Bone Crusher” dar panorama a meritat din plin! radu-bogdan-lone-peak-big-sky-montana

– parcul național Yellowstone unde am avut ocazia să văd vastul lac Yellowstone, gheizerele și animale ca  urși, capre de munte și bizoni. radu-bogdan-national-park-yellowstone-big-sky-montana-5

–  ultimul dar nu cel din urmă, excursia pe râul Gallatin alături de echipajul de la Geyser WhiteWater, unde cu ajutorul curenților puternici oricine se poate simți ca un pirat.

radu-bogdan-national-park-yellowstone-big-sky-montana

Acestea au fost doar câteva dintre destinațiile vizitate în SUA.

Se poate ca acele clipe să fi trecut  dar amintirile datorate trăirilor unice în cadrul programului Work & Travel nu se vor perima niciodată.

radu-bogdan-buckst4-lodgedining-big-sky-montana radu-bogdan-lone-peak-big-sky-montana radu-bogdan-national-park-yellowstone-big-sky-montana-6 radu-bogdan-national-park-yellowstone-big-sky-montana-7 radu-bogdan-national-park-yellowstone-big-sky-montana-8 radu-bogdan-profil-geyser-whitewater

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​