Dacă ai între 18 și 26 de ani și ești pregătită pentru experiența unică de a trăi timp de un an în SUA ca membru al unei familii americane, Student Travel România are o ofertă deosebită pentru tine: programul Go Au Pair.

Programul poate incepe în orice perioadă a anului.

A deveni Au Pair în SUA înseamnă să trăiești o aventură de neuitat, combinând munca cu studiile, călătoria și, bineînțeles, distracția. În schimbul îngrijirii copiilor familiei gazdă nu numai că primești min. 195,75 USD pe săptămână, dar îți este asigurată și masa, o cameră proprie și în cele mai multe cazuri o mașină. Participanții la acest program au posibilitatea de a se înscrie în SUA la o instituție de învățământ superioară (pe parcursul întregului an pot studia cel puțin 72 de ore, materii precum istoria și cultura americană, la solicitarea și sub îndrumarea Departamentului de Stat pentru Programe Au Pair).

Aceste cursuri vor fi finanțate de familia gazdă (500 USD).

  • Condiții de eligibilitate

Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani

Să fii absolvent de învățământ mediu sau echivalent. Avantaj liceul pedagocic sau sanitar

Cunoștințe bune de limbă engleză

Rezultate bune la examenul medical

Experientă cu copiii altor familii decât cea proprie, asistent la scoală, gradiniță etc.

Să demonstrezi calități precum maturitate, simțul răspunderii, cinste, încredere și interes în ceea ce privește cultura americană

Să ai carnet de conducere recunoscut internațional

Să nu ai cazier judiciar

Să fii nefumător

Fără obligații familiale

Să fii pregătit să petreci în SUA o perioadă de 1 an și sa dorești să devii membru al unei familii americane

  • Costurile programului

Taxă program 500 USD ce include:

  • Taxa Sevis de 35 USD
  • Asigurare medicală pe 12 luni
  • Bilet de avion gratuit

  • 12 luni de îngrijire calificată a copiilor
  • Activități casnice legate de îngrijirea copiilor, precum prepararea hranei pentru copii, conducerea copiilor la școală și orice alte activități legate de îngrijirea acestora
  • Până la 45 de ore de îngrijire a copiilor pe săptămână (cel mult), nu mai mult de 10 ore pe zi
  • Îndeplinirea obligațiilor educaționale care țin de program (3 ore de pregătire academică pe săptămâna timp de 2 semestre)

 

  • Timp de un an vei avea posibilitatea să trăiești ca membru al unei familii americane
  • Bilet de avion dus- întors gratuit
  • Cazarea și masa asigurată de familia gazdă
  • O plată săptămânală de min $195.75 USD
  • Vei avea două săptămâni de vacanță plătite
  • Beneficiezi de o sumă de 500 USD pentru studii
  • Familii alese cu mare atenție
  • Noi prieteni internaționali și îmbunătățirea limbii engleze
  • Suport în pregatitea documenteleor necesare obținerii vizei J-1
  • Suport și asistență de-a lungul întregului an ( linie telefonică de urgență care vă stă la dispoziție non-stop)
    32 de ore de training prin DVD
  • „Completion Package” la sfârșitul anului, care include și un gift card în valoare de 100$
Procedura de aplicare

1    Completarea și depunerea dosarului la unul din birourile noastre Student Travel

2    Susținerea unui interviu cu un reprezentant STR

3    Verificarea referințelor de către STR

4    După acceptarea în program se achită suma de 100 USD

5    Trimiterea dosarului în SUA și începutul etapei de plasare la familiile americane. Durată aprox. 2-4 luni

6     După plasarea reușită se achită suma de 400 USD

7     Emiterea actelor necesare pentru viză

8     Aplicarea pentru viză

Procedura de aplicare

1    Completarea și depunerea dosarului la unul din birourile noastre Student Travel

2    Susținerea unui interviu cu un reprezentant STR

3    Verificarea referințelor de către STR

4    După acceptarea în program se achită suma de 100 USD

5    Trimiterea dosarului în SUA și începutul etapei de plasare la familiile americane. Durată aprox. 2-4 luni

6     După plasarea reușită se achită suma de 400 USD

7     Emiterea actelor necesare pentru viză

8     Aplicarea pentru viză

Începe aventura