Podlocz Evelyn- Cea mai frumoasă experiență trăită până acum a fost călătoria mea în Statele Unite ale Americii!

Cea mai frumoasă experiență trăită până acum a fost călătoria mea în Statele Unite ale Americii! M-am înscris în programul Work and Travel la începutul lunii noiembrie plină de entuziasm, gândindu-mă la vara care va urma.

Au urmat câteva luni în care am completat toate actele necesare, am avut interviul cu angajatorul, am fost la Ambasadă pentru a obține viza și în cele din urmă, am ajuns, în iunie la aeroportul din Budapesta, unde urma să prindă contur Visul American!

După un zbor de 2 ore și o escală în Istabul a urmat un zbor de 10 ore până în Boston și din acel moment a început toată distracția. Primele zile au fost mai dificile din cauza acomodării, dar m-am obișnuit rapid. Timp de 3 luni am lucrat la un resort ca și housekeeper și a fost locul perfect pentru a cunoaște oameni din toate țările și pentru a-mi îmbunătăți cunoștințele de spaniolă. podlocz-evelyn-poza-3-work-and-travel

Mi-am făcut prieteni din Rusia, Kosovo, Albania, Ecuador, Brazilia, Portugalia, Bulgaria, prieteni cu care păstrez legătura și astept cu nerăbdare să-i întâlnesc din nou.  Munca a fost puțin obositoare dar totul a meritat. În aceste 3 luni de muncă, am avut timp și de o mini excursie în Boston cu o româncă și 2 prieteni albanezi, unde am vizitat New England Aquarium, Skywalk Observatory si Freedom Trail. După acea mini excursie, ne-am întors cu toții în Hyannis și ne-am continuat munca. Am stat la o familie de americani care au fost foarte simpatici și care au avut grijă de noi în tot acest timp. Pe timpul zilei toată lumea muncea, urmând ca serile să le petrecem cu toții pe plajă, loc în care povesteam lucrurile petrecute în ziua respectivă.

podlocz-evelyn-poza-2-work-and-travel

După cele 3 luni de muncă, a urmat și timpul alocat călătoriilor!

Am vizitat New York-ul! Totul a fost exact ca în filme, începând cu acele clădiri imense, taxiurile galbene și terminând cu magazinele și cu aglomerația din Times Square. Am petrecut câteva zile în New York și nu au fost de-ajuns pentru a vedea multe lucruri deoarece acest oraș e imens. Locurile pe care le-am vizitat au fost Rockefeller Center, Central Park, American Museum of Natural History și bineînțeles că ne-am plimbat prin Times Square, celebra Wall Street și am fost cu feribotul la Statuia Libertății.

A fost vara în care am muncit, m-am distrat și am legat niște prietenii care vor rămâne pe viață. Aștept cu nerăbdare vara ce urmează, deoarece voi repeta din nou experiența Work and Travel!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​