O vară de neuitat pe Martha’s Vineyard – Cara Maria

Hello, acesta este testimonialul meu: ->

Fiecare persoana pleacă în SUA cu acest program căutând ceva. Ce anume am căutat eu? Timp de 3 ani un foarte bun prieten îmi tot spunea Maria hai în state cu Work and Travel iar eu în fiecare an îl refuzam.. Până într-un an în care am fost extrem de dezorientată, nu știam ce vreau să fac în viață mai departe și atunci am pus mâna pe telefon, l-am sunat și l-am întrebat: “Mai pleci în state? Ce trebuie să fac să vin și eu?”  De aici a pornit aventura  mea. Când am ajuns acolo nu îmi venea sa cred. Noi am fost pe o insula mică numita Martha’s Vineyard. Aceasta insula mi-a fost casa timp de aproape 4 luni și am cunoscut foarte multi oameni deosebiți. Pot spune ca am profitat la maxim de aceasta experiență întrucât am avut “ocazia” să vizitez și spitalele lor în urma unei aventuri cu o bicicleta fără frâne 😅.  Partea buna, asigurarea și-a făcut treaba. Pot spune ca au spitale faine și angajații sunt super de treaba 😅. Mai în glumă, mai în serios nu cred ca am cuvinte cu care pot sa descriu experienta mea cu acest program. A fost ceva cu adevărat deosebit. M-am întors schimbata mult și în bine, cu ordine în gânduri și cu plan de viitor în față.


Ce pot sa recomand persoanelor care vor sa meargă în state dar nu știu sigur? Va rog sa o faceți pentru ca este CEA MAI FAINĂ OPORTUNITATE CE O PUTEȚI AVEA CA STUDENT.

Ce pot sa recomand persoanelor ce vor sa meargă pe Martha’s Vineyard? Nu ratați apusurile la Menemsha și Aquinnah, nu ratați serile de la lighthouse, mereu sunt stele căzătoare și din acele puncte se poate vedea Calea Lactee extrem de bine. Pregătiți-vă de o vreme foarte ciudată dar extrem de faină, pantalonii scurți și hanoracul o sa fie cea mai buna combinație încercată vreodată.


Cât despre mâncare.. Mmm… Lobsterul e la el acasă și nu recomand să lipsească din alimentația voastră pe parcursul verii :))
Un alt lucru important, dacă vreodată v-ați dorit sa îl întâlniți pe fostul președinte Barack Obama dacă aveți destul noroc aveți ocazia, insula fiind preferată  de acesta pe timpul verii.


Sunt atâtea avantaje cu care plecați după aceasta experiență însă pe multe e bine sa le aflați voi acolo ♥️.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​