Melnic Alexandru- O experiență de neuitat pe care merită să o ai măcar odata în viață

În urma unei veri petrecute în SUA am și eu ceva de zis 🙂

Am ajuns acolo împreună cu iubita mea și cu un prieten și ne simțeam ca într-o altă lume unde nu cunoșteam pe nimeni și nu știam nimic despre această lume. Încet încet am început să prind câte ceva, am început munca – o muncă destul de ușoară care ar putea-o face oricine.

În zilele libere vizitam ce era prin zonă cum ar fi: Grand Canyon, Zion, Antelope Canyon, Horseshoe Bend și alte canyoane din zonă. Apoi am găsit un second job care nu a durat prea mult dar totuși și-a avut rolul în paycheck-uri. Iar în cele din urmă vine partea cea mai frumoasă unde începi să vizitezi tot ce vrei (LA PROPRIU). Deci oriunde ai lucra în SUA, la finalul programului îți poți organiza o excursie oriunde dorești tu.

Noi am vizitat Orașul luminilor (Las Vegas), Valea Morții (peisaje splendide, drumuri drepte cât vezi cu ochii), Yosemite (probabil cel mai frumos parc natural din State “în munți”), San Francisco (cu mirosul de “pește” peste tot, cu cel mai renumit pod din lume Golden Bridge și cu un parc imens în mijlocul orașului), Coasta Oceanului Pacific – Santa Cruz, Santa Barbara, Santa Monica și Los Angeles unde merită văzut Hollywood-ul și renumitele studiouri de filme iar în cele din urmă de unde am și decolat a fost orașul Phoenix cu căldura lui infernală.
O experiență de neuitat pe care merită să o ai măcar odata în viață !!!!!

melnic-alexandru-oceanulpacific-min melnic-alexandru-las-vegas-min melnic-alexandru-los-angeles-min melnic-alexandru-national-park-zion-min melnic-alexandru-raul-colorado-in-grand-canyon-min melnic-alexandru-vedere-de-pe-navajo-mountainmuntele-secret1-min

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​