Agricultural Internship & Training

Programul a fost dezvoltat să permită agricultorilor internaționali să urmeze un training în domeniul agri-business-ului, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele de practică agrară, tehnici, metodologii și expertiză, în timp ce își sporesc cunoștințele despre cultura americană.

PREZENTARE

Agricultural Internship & Training – cum funcționează?

Programul Agricultural Internship and Training a fost dezvoltat să permită agricultorilor internaționali să urmeze un training în domeniul agri-business-ului, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele de practică agrară, tehnici, metodologii și expertiză, în timp ce își sporesc cunoștințele despre cultura americană. Este pregătit un plan de training personalizat pentru fiecare participant, acesta conturând obiective clare și faze ale trainingului, proceduri de evaluare și supervizie fiind folosite pe parcursul programului. De regulă, se recrutează tineri agricultori, în primul rând de la universitățile cu profil agricol. Acești tineri, dintre care aproximativ 85% bărbaţi, sunt plasați pe următoarele domenii:

Plasarea participanților se face pe criterii specifice și exacte în funcție de domeniul studiat, experiența, aptitudinile, abilitățile, calificările și interesele acestora.

Toți participanții ar trebui să aibă dinainte o pregătire și înțelegere teoretică a ceea ce înseamnă acest domeniu sau chiar experiență practică în acesta. Acest criteriu constituie un avantaj pentru a obţine un plasament. Va fi un job și un program de „learn-by-doing” unde participanţii învață practicând munca în sine. Este foarte important de subliniat faptul că aceste plasamente nu sunt de observare, cercetare sau de supraveghere. Participanţii vor fi în training și vor lucra împreună cu supervizorii și cu ceilalți angajați ai fermei/afacerii.

Valabilitatea programului: înscrierea în acest program este deschisă pe tot parcursul anului. Nu există o perioadă de admisie prestabilită sau date de începere.

CONDIȚII DE PARTICIPARE
La Programul Agricultural Internship and Training
La Internship
La Training
Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​
PROCEDURĂ
Procedura de aplicare
Trimite un CV cu poză la Student Travel cu documentele necesare înscrierii
Completează formularele AG
Susține un interviu în engleză cu un reprezentant STR
Plătește taxa de înscriere, după acceptarea în program
Aplicațiile celor interesați sunt revizuite și trimise angajatorilor, aceștia fiind cei care au decizia finală de a accepta sau nu un candidat.
Se vor ține interviuri pe Skype înainte și după ce gazda acceptă un aplicant și se va testa nivelul de Engleză a acestuia
Plătește a doua rată a programului, după primirea plasamentului
Susține interviul cu Ambasada SUA pentru obținerea vizei J-1
Procurarea biletului de avion
COSTURI
Costurile programului
Durata si validitatea

Programul durează între 9 și 12 luni, de preferat fiind plasamentul de 12 luni. Înscrierea în acest program este deschisă pe tot parcursul anului. Nu există o perioadă de admisie prestabilită sau date de începere.

Plata

Fix sau pe oră, un salar mediu pe care un participant poate să-l câștige este între 900-1500$ pe lună. După achitarea cheltuielilor de trai, participantului poate rămâne cu 500$ – 1100$ bani de buzunar.

Cazarea

Este asigurată la un tarif minim sau chiar gratuit și detaliile despre aceasta se vor primi alături de Planul de Training pe formularul DS-7002.

La Training

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​