Dolha Samuel- Visul meu a fost mereu să ajung în Statele Unite

Vara mea în America

Visul meu a fost mereu să ajung în Statele Unite! Așadar, încă din primul an de facultate m-am înscris în program și am făcut toate demersurile necesare ca să ajung acolo.

În 10 iunie, am aterizat pe aeroportul Logan în Boston unde am avut primul contact cu oamenii și cultura Americană. Am fost pur și simplu fascinat de tot ce am văzut, toate chestiile mi-i se păreau foarte mari, tot cea ce văzusem eu la televizor nici nu se compară cu cea ce vedeam în fața ochiilor.

dolha-samuel-poza-1

Am avut trei locuri de muncă diverse și chiar dacă a fost solicitant nu mi-i se părea foarte obositor. Primul meu loc de muncă a fost landscaper, asta consta în întreținerea proprietății, mai exact tundeam iarba și curățam piscinele. Al doilea loc de muncă a fost la un restaurant cu specific fructe de mare iar al treilea era pe o croazieră, aici mi-a plăcut cel mai mult. Cea mai memorabilă experiență a fost în bike week, unde au venit din toate colțurile lumii. Prin această experiență am aflat multe despre cultura americană, despre istoria Statelor și mai ales despre festivalul acesta numit bike week. Pe croazieră am asistat la nunți, la evenimente importane botezuri și alte petreceri unde am cunoascut oameni foarte frumoși.

dolha-samuel-poza-4

În ultima lună pe care am petrecut-o în America, am mers în excursie. Am pornit de pe coasta de Est pe coasta de Vest împreună cu iubita mea și cel mai bun prieten al meu. Am mers cinci zile pe tir, perioadă în care am vizitat mai multe state și am vorbit cu foarte mulți oameni diverși. Am vizitat prima oară Los Angeles, orașul meu preferat. Am văzut și Hollywood-ul, lăcașul celor mai importante personalități și locul unde locuiesc cei mai bogați oameni de pe pământ. Am văzut foarte multe filme regizate în Los Angeles dar nici nu se poate compara cu realitatea. A doua destinație a fost Las Vegas, orașul care niciodată nu doarme. Am fost plăcut surprins de atmosfera pe care am întâlnit-o, muzica de pe stradă și oamenii foarte primitori. După Las Vegas am pornit spre ocean, unde am petrecut o zi întreagă. Locul pe care am vrut neapărat să îl vizitez a fost The Grand Canyon, loc unde am ajuns dar din cauza vremii nefavorabile nu am putut să intrăm. dolha-samuel-poza-6

În concluzie am învățat foarte multe în această vară, am întâlnit foarte mulți oameni cărora mi-a făcut plăcere să le ascult povestea și cu siguranță a fost o experiență de neuitat pe care îmi doresc să o trăiesc și în anul 2017, care urmează.

dolha-samuel-poza-3

dolha-samuel-poza-5

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​