Danciu Camelia- Work&Travel? Da! De 1000 de ori da!

Sincer să spun mi-a fost frică de ideea de a fi atât de departe de ai mei, de toți pe care îi cunosc.

Credeam că nu am să mă descurc chiar dacă am un nivel destul de bun de engleză, dar am fost dispusă să încerc, la urma urmei nu aveam nimic de pierdut. Hai să o fac și pe asta! Work&Travel?! Da!! De 1000 de ori da!! Pot spune din toata inima că e cea mai bună decizie a vieții mele de până acum!

Cu siguranță nu am să uit niciodată vara anului 2016! Am lucrat ca housekeeper la Villa Roma în Callicoon, New York. Un resort cu specific italian după cum sugerează și numele. Lucram de dimineața până noaptea târziu dar s-a meritat din toate punctele de vedere. Colegii de munca au fost super de treabă, te ajutau cu cea mai mare plăcere de câte ori aveai nevoie de ceva. Am avut ocazia să cunosc foarte multe persoane și am fost surprinsă de modul în care acești oameni pot fi atât de deschiși, atât de prietenoși, parcă îți ofereau sufletul pe tavă.

danciu-camelia-poza-1

Încă ținem legătura, câțiva chiar au rezervat bilete de avion să vină și ei la noi anul ce vine. Nu am cuvinte să spun cât de emotionată sunt chiar acum când stau și mă gândesc la ce am trăit. Nopți nedormite, barbecue românesc cu ei, petreceri la ei acasă, oboseala de după muncă, când alegeai să mai stai puțin să nu cumva să pierzi ceva… plimbări prin New York, Philadelphia, Washington, poze de peste tot! La Cascada Niagara, doamne ce frumos a fost!

Încă nu îmi vine să cred că doar acum câteva luni am fost în SUA! Vă vine să credeți?! Când vii inapoi, vii cu o mare încredere în tine, aceea că poți face orice îți pui în minte, poți să reușești orice! Ceea ce e foarte interesant e că atunci când mă întâlnesc cu prieteni care au fost și ei în State, mă simt atât de apropiată de ei pentru că știu exact ceea ce simt, exact ceea ce am simțit când am fost acolo. Cu siguranță vreau să merg și vara ce vine.

Treburile mele acolo nu au fost terminate și mai am foarte multe de văzut!

Multumesc 🙂

danciu-camelia-poza-2

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​