Cum sărbătorești 4th of July in USA

Hello Student Traveler!

How’s your summer so far?

Iată că azi este o sărbătoare foarte importantă în USA și tu ai ocazia să o sărbătorești și să te bucuri de ea alături făcând parte din comunitatea Americană!

4th of July sau Independence Day celebrează adoptarea Declarației de Independență acum aproape 241 de ani, pe data de 4 iulie 1776. Congresul Continental a declarat atunci că cele 13 colonii Americane se puteau referi la ele însele ca la o singură națiune și anume Statele Unite ale Americii. Acestea nemaifăcând parte din Imperiul Britanic, Congresul votase pentru declararea independenței cu 2 zile înainte, pe data de 2 iulie.

Pentru a celebra această independență, Americanii sărbătoresc an de an cu ceremonii speciale, parade, petreceri cu familia și prietenii, grătare în aer liber, concedii la plaja și pur și simplu relaxare cu jocuri și distracții. Să nu uităm de mult-iubitul punct culminant al zilei, seara cu artificiile uimitoare!

Cele mai mari și dazzling celebrări sunt în New York cu incredibilul show de artificii, în Boston cu The Boston Pops Fireworks Spectacular sau A Capitol Fourth – marea celebrare din Washington DC.

Știind cât de mult înseamnă această sărbătoare națională, vei putea să te bucuri de  ea ca un adevărat American!

Tu, Student Traveler, unde vei sărbători 4th of July? Împarte cu noi poze cu tine, prietenii tăi și minunatul joc de artificii!

Happy 4th of July!!!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​