CONCURS: Tocmai ce te-ai intors din State? Afla cum poti castiga 30$ reducere in program si multe alte premii!

Iţi aminteşti cu drag de această vară? Doreşti să spui şi altora despre experienţa ta americană? Acum ai ocazia să prezinţi momentele pe care le-ai trăit în aceste luni. A trecut repede, nu? Poţi să te reîntorci în timp şi în acelaşi timp câştigi automat un voucher în valoare de 30$ reducere la programul Work and Travel USA pentru vara următoare! Intră în cursa premiilor Student Travel!

Locul I: Cameră digitală Go Pro Hero
Locul II: Laptop Dell 2 GHz, 15.6”, 500 GB sau similar
Locul III: Tabletă Lenovo 8 GB
Locul IV şi V: Acumulator extern 10000 mAh

Este simplu ceea ce trebuie să faci!

Scrie un testimonial-text şi alege minim 3 fotografii reprezentative pentru vara petrecută în SUA – pentru fiecare fotografie scrie locaţia unde a fost realizată şi numele tau.

Trimite-ne textul şi fotografiile prin e-mail la adresa concurs@studenttravel.ro până la data de 15 decembrie 2016, iar noi vom da contur poveştii tale pentru ca şi alţi studenţi să fie motivaţi să trăiască o vară americană. În cazul în care ai pregătit şi o filmare din State ne poţi trimite și linkul să îl integrăm în testimonialul tău.

Testimonialul va fi încărcat de către noi pe blog sub formă de articol, urmând ca una din pozele trimise să fie încărcată într-un album pe Facebook, alături de o scurtă descriere şi link spre testimonial. Te rugăm să ne scrii care poză doreşti să îţi reprezinte testimonialul pe Facebook.

Primii 10 cu cele mai multe like-uri primite în perioada 16 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017 vor intra în etapa de jurizare. Juriul va fi format din 5 membri Student Travel şi se va acorda câte o notă în funcţie de următoarele criterii: originalitatea testimonialului, claritatea transpunerii mesajului, creativitatea pozelor şi respectarea cerinţelor concursului.

Se va face media, iar primii 5 cu media cea mai mare vor fi declaraţi câştigători.
Regulament concurs aici.

Mult succes! 🙂
Echipa Student Travel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​