Cele mai frumoase veri se trăiesc în America!

Cu siguranță, 100%, cele mai frumoase veri se trăiesc în America! După 5 veri petrecute acolo, recomand oricărui student la început de drum să aibă curaj și să își facă un imens favor, înscriindu-se în programul Work and Travel.

America te schimba cu totul, te maturizează, te face să îți dorești mai mult de la tine și de la viață și să privești orice experiență cu alți ochi. Vei lega prietenii, vei cunoaste oameni de tot felul, vei calatori, vei vizita locuri pe care le admirai in filme si seriale, te vei bucura de toate magazinele americane, vei castiga mult mai mult decat in Romania si vei ajunge sa iubesti momentul in care decoleaza avionul spre destinatia care iti va deveni favorita! (SUA)

Vara 2022 am petrecut-o ca si server in Hampton Beach, NH, un loc minunat! Oamenii sunt fun si sociabili, serile pe plaja alaturi de prieteni din toate tarile sunt si ele minunate, exista concerte live in fiecare noapte la diferite restaurante de pe plaja, iar locatia este la 50 de minute cu masina de Boston, asadar multe dintre zilele libere le-am petrecut acolo.

In luna octombrie am organizat un roadtrip de 3 saptamani cu masina cu 4 prieteni, dintre care 3 cunoscuti la munca, vara aceasta, si am vizitat impreuna 13 destinatii pe teritoriul a 5 state diferite. Locatia mea favorita a fost Bryce Canyon – un parc national absolut spectaculos, relativ aproape de Las Vegas si foarte aproape de Salt Lake City (un oras tare dragut, de altfel).

Sper sa am sansa sa revin in America pe viitor, fiindca a devenit unul dintre destinatiile mele preferate!

Denissa Moise, @Bernie’s Beach Bar, Hampton Beach, NH

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​