Bob Rădulescu: amintiri din Sun Valley Resort, Idaho

Salut. Sunt Bob Rădulescu și dacă ar trebui să dau studenților din România un singur sfat, ar fi acesta: mergeți in State cu programele work&travel! Vă rog frumos să o faceți, este cea mai tare experiență de viață pe care o puteți încerca in studenție. Aveam 20 de ani când am mers cu WEUSA în State și am ajuns în mijlocul Stâncoșilor, în Sun Valley, Idaho. Ți-a plăcut acolo? Am fost întrebat de zeci de ori. Mi-a plăcut atât de mult și a fost atât de wow, încât am mers cu programele J1 si H2B între 1999 si 2006. Omul care sunt astăzi s-a format și dezvoltat enorm în perioada aia în Sun Valley. Locul este de vis și oamenii pe care îi întâlnești în Sun Valley îți vor schimba viața. Credeți-mă. Pe cuvânt, din experiență.

Bogdan Bob Rădulescu – “I knew I would become an actor before knowing the meaning of this word”

Actor and event moderator, socially active and involved in charity events, nonconformist and little crazy, Bogdan Bob Radulescu is an atypical artist born and raised in Cluj-Napoca.

Read about Bob’s life story: https://peopleoftransylvania.com/en/bogdan-bob-radulescu-knew-become-actor-knowing-meaning-word/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​