Asigurari de calatorie

Asigurarea medicală de călătorie este esenţială pentru oricine călătoreşte. Fă-ţi o asigurare şi astfel, eviţi să-ţi petreci şederea în străinătate făcându-ţi griji!

Deşi zgârieturile şi accidentele niciodată nu sunt dorite, acestea nu întotdeauna se pot ocoli. Fă-ţi o asigurare şi astfel eviţi să-ţi petreci şederea în străinătate făcându-ţi griji!

Indiferent dacă pleci în vizită la prieteni, studiezi sau lucrezi în străinătate, este important să te pregăteşti pentru orice fel de întâmplări pe timpul şederii tale. Cu o asigurare medicală de călătorie bună, grijile dispar.

Student Travel România şi partenerii noştri, Mondial Assistance, îţi oferă o gamă largă de asigurări, dintre care o poţi alege pe cea mai potrivită pentru nevoile tale.

Când îţi faci o asigurare, fii atent la următoarele:

  • Asigurarea să fie valabilă pentru toată durata şederii tale în străinătate.
  • Să cumperi o poliţă de asigurare înainte de a pleca în călătorie.
  • Cele mai multe asigurări sunt pentru tratamente medicale de bază sau accidente, pierderea sau întârzierea bagajelor, suspendarea, întreruperea sau amânarea călătoriei. Totuşi, asigurările pot varia de la o ţară la alta.
  • Dacă intenţionezi să faci sporturi extreme, sporturi de iarnă, scufundări sau alte sporturi mai periculoase în timpul şederii tale în străinătate, menţionează acest lucru la achiziţionarea asigurării. Dacă este nevoie, cumpără-ţi asigurare suplimentară.
  • Solicită lista activităţilor lucrative ce nu pot fi acoperite prin poliţă.

Vrei să afli mai multe?