Călătoria în America a fost luungă (30 de ore), superbă cu compania Delta, am ajuns la cazare in jurul orei 9 seara, iar atunci am aflat că o să încep lucrul următoare zi la ora 8 🤕 Prima săptămână a fost cea mai grea, până am făcut trainingul, am învățat unde este locul la toate, a trecut cumva, eram maxim de obosit. Prima zi libera ii cea mai tare, am mers la shopping, am rămas uluiți de cate lucruri noi văzusem. După două săptămâni am lucrat deja singur in partea mea de bucătărie, fiind destul de multe comenzi, abia așteptăm să ajungă noii colegi din Romania. După 3 săptămâni au ajuns, deja lucrul meu trebuia împărțit la 3 persoane , mă simțeam un mini șef 😄. Apoi am început să învăț din ce in ce mai multe, am ajuns în bucătăria din fata, ajungând să știu să gătesc toată mâncarea din meniu. Bineînțeles că aveam zile mai grele când nu prea eram multi la lucru, zile mai ușoare, zile fara spălător la vase, zile cu multi nervi, zile cu multă distracție. Era foarte tare faptul că puteam manca orice de acolo, nimeni zice nimic, dar după 3 luni ne-am cam saturat de meniu și ne făceam noi de mâncare, care ce idei avea 😇. Lucram 6 zile pe săptămână, aproximativ 80 de ore, iar ziua libera era cea mai așteptata. Ne-am făcut să zicem prieteni , mergeam sa vizitam împrejurimile, o grămadă de cumpărături (haine și mai ales chestii de ronțăit și dulciuri care toate sunt woow acolo). Pe scurt am avut o experiență fantastica, merita de incercat și aș recomanda tuturor cărora le place sa lucreze mult și bineinteles sa fie răsplătiți pe măsură restaurantul Bull’ N Claw!
Roland, Wells, Maine